بر طبق ماده ۱۱۳۳ قانون مدنی حق طلاق با زوج (مرد) است ولی زوج می تواند با مراجعه به یکی از دفاتر اسناد رسمی به هر کسی که تمایل داشته باشد (از جمله زوجه) وکالت در طلاق دهد. به عنوان مثال و آنچه که زیاد دیده می شود زوج به زوجه وکالت رسمی در طلاق یا حق توکیل به غیر می دهد که او بتواند بدون حضور زوج به راحتی طلاق بگیرد. اما حدود اختیارات وکیل در وکالتنامه طلاق بسیار مهم است متاسفانه بعضی دفاتر اسناد رسمی از نمونه وکالت نامه های قدیمی یا ناقص استفاده می کنند و زوجه را به دردسر می اندازند. در همین سایت قسمت خانواده، طلاق توافقی از طریق وکالت در طلاق دو نمونه کامل از متن وکالت نامه در طلاق در اختیار گذاشته شده است که توصیه می شود از آن ها استفاده نمایید.
برای خرید نورهکافیست با شماره 09030573542 در تماس باشید
بسیار دیده شده است که در وکالتنامه در طلاق یا همان حق طلاق، وکالت در اسقاط حق تجدید نظر خواهی یا فرجام خواهی یا وکالت در قبول بذل نوشته نشده است که با توجه به شعبه رسیدگی کننده به طلاق توافقی مشکلاتی برای زوجه به وجود آمده است و سهولت طلاق توافقی را به دشواری کشانده است البته در این راستا یعنی وکالت نامه های ناقص وکلای خانواده گروه وکلای پارسای تجربه فراوان دارند که در این راه به شما کمک خواهند کرد.
برای دریافت وکیل طلاق در کرمان کافیست با شماره 09030573542 در تماس باشید
نوع دیگر حق طلاق آن است که در ضمن عقد و در سند ازدواج زوج به زوجه یا هر شخص دیگر وکالت در طلاق داده می شود که از این حیث بین وکالت در طلاق ضمن عقد نکاح با وکالت در طلاق تنظیم شده در دفاتر اسناد رسمی تفاوتی نیست.